Wellness a relaxační pobyty

Wellness pobyty jsou zaměřeny tak, aby pro Vás byly návodem ke zdravějšímu stylu života a kráse těla i duše ve všech jeho sférach.

Ideálně jsou wellness pobyty pro ženy, které chtějí zkrášliť a omladit svůj vzhled a oddychnout si v příjemném prostředí lázní Luhačovice.

Spokojené budou  i rodiny s dětmi, na wellness pobytech v lázních Luhačovice zažije celá rodina spousty zábavy. Na děti jsme v hotelu VILA ANTOANETA připraveni.

Pro zamilované páry nabízíme romantické wellness pobyty pro dva. Doporučujeme romantické ubytování v kulturní památce od Dušana Jurkoviče v hoteli VILA VALAŠKA Luhačovice.

U pobytů s předem stanovenými léčebnými procedurami je jejich složení orientačné a může být  upravené na základě zdravotního stavu klienta po konzultaci s lázeňským lékařem.

DOPORUČUJEME

Relaxační pobyty v průběhu týdne (od neděle do pátku) za zvýhodněné ceny.

lázeňský HOTEL VILA ANTOANETA

Relax v týdnu

VILA ANTOANETA Luhačovice

Ubytování na 2, 3, 4, 5 nocí, polopenze, 2 - 3 lázeňské procedury, volný vstup do vodního relax centra.

Relaxujte v týdnu v lázních Luhačovice a využijte cenově zvýhodněné pobyty od neděle do pátku. V hotelu VILA ANTOANETA si užijete lázeňské procedury od profesionálů a úžasné vodní relax centrum.

-25%
4 110 Kč
od 3 082 Kč / 2 noci / os.

Prodloužený víkend

VILA ANTOANETA Luhačovice

Ubytování na 3 noci, polopenze, 3 lázeňské procedury, volný vstup do vodního relax centra.

Přijeďte na prodloužený víkend od čtvrtka do neděle do Luhačovic a užijte si relaxaci v Lázeňském hotelu VILA ANTOANETA s úžasným vodním relaxačním centrem.

od 6 945 Kč / 3 noci / os.

Wellness pobyt

VILA ANTOANETA Luhačovice

Ubytování na 7 nocí, plná penze, 7 lázeňských procedur, vstup do vodního relax centra.

Týdenní wellness pobyt s výběrem lázeňských procedur zaměřených na relaxaci a báječný odpočinek. Dopřejte si týdenní dovolenou v lázních Luhačovice a nechejte o sebe pečovat v Lázeňském hotelu VILA ANTOANETA.

od 14 980 Kč / 7 nocí / os.

LUXURY SPA & WELLNESS VILA VALAŠKA

Relax v týdnu

VILA VALAŠKA Luhačovice

Ubytování na 2, 3, 4, 5 nocí, polopenze, 2 - 4 lázeňské procedury dle počtu nocí, volný vstup do vodního relax centra.

Užijte si relaxaci v průběhu týdne od neděle do pátku za zvýhodněné ceny. Ubytujte se v hotelu VILA VALAŠKA, kde budete mít své soukromí ve stylových apartmánech od arch. Dušana Jurkoviče.

-25%
5 330 Kč
od 3 996 Kč / 2 noci / os.

Wellness pobyt

VILA VALAŠKA Luhačovice

Ubytování na 7 nocí, plná penze, 7 lázeňských procedur, vstup do vodního relax centra.

Lázeňský wellness pobyt obsahuje skladbu procedur zaměřených na péči o tělo a relaxaci. V hotelu VILA VALAŠKA zažijte opravdový lázeňský wellness týden a lázně Luhačovice si zamilujete.

od 19 670 Kč / 7 nocí / os.

Lázeňský hotel NIVAMARE

Hotelový pobyt Přespěte a posnídejte

NIVAMARE Luhačovice

Ubytování na 1 a více nocí se snídaní, vstup do dvoupodlažního wellness se saunovým světem, vstup do vyhřívaného venkovního bazénu a vnitřního bazénu.

Hotelový pobyt se snídaní je určen nejen pro ty, kteří hledají krátké ubytování, ale také pro všechny, kteří se chtějí pozastavit a vyzkoušet si náš luxusní wellness.

od 1 425 Kč / 1 noc / os.

Hotelový pobyt Přespěte a povečeřte

NIVAMARE Luhačovice

Ubytování na 1 a více nocí s polopenzí, vstup do dvoupodlažního wellness se saunovým světem, vstup do vyhřívaného venkovního bazénu.

Navštivte náš Lázeňský hotel Nivamare, povečeřte a přespěte. Nabízíme ubytování v krásném prostředí uprostřed nádherné přírody. Užijte si výlety do okolí a na nedalekou přehradu.

od 1 680 Kč / 1 noc / os.

Velikonoce pro děti

NIVAMARE Luhačovice

Pobyt na 3 nebo 4 noci s polopenzí, 1x jarní detoxikační masáž, velikonoční uvítací přípitek, vstup do bazénu a wellness se saunovým světem.

Prožijte největší svátky jara v Luhačovicích. Pohlaďte tělo i duši ve wellness s úžasnými výhledy na probouzející se jarní přírodu a detoxikujte organismus v našich krásných saunách.

od 2 140 Kč / 3 noci / os.

LÁZEŇSKÉ HOTELY MIRAMARE

Beauty program

MIRAMARE Luhačovice

Ubytování na 7 nocí, plná penze, 13 lázeňských procedur, vstup do bazénu a infrasauny.

Tento program využijí ženy všech věkových kategorií, které chtějí nejen zregenerovat své tělo a mysl, ale také současně zkrášlit a omladit svůj vzhled.

od 17 430 Kč / 7 nocí / os.