Pobyty pro seniory

Speciální lázeňské procedury zaměřené na pohybový aparát a problémy s dýcháním. Během týdenního pobytu pro seniory načerpáte novou sílu a vitalitu. Pro maximální efekt léčby doporučujeme min. 14 denní pobyt.

CENOVÝ HIT

Nabídka je platná pro všechny pobyty.

  • 14 dnů za cenu 13 dnů
  • 21 dnů za cenu 19 dnů
  • 28 dnů za cenu 25 dnů

Pobyt pro seniory

MIRAMARE Luhačovice

Ubytování na 7 nocí, plná penze, lékařské vyšetření, až 10 procedur stanovených lékařem, volný vstup do bazénu a infrasauny.

Lázeňský pobyt pro seniory je zaměřený na regeneraci organismu, skladbu procedur stanovuje lékař na základě zdravotního stavu klienta. Pečujte o své zdraví v Lázeňských hotelech MIRAMARE Luhačovice.

od 14 070 Kč / 7 nocí / os.

Týden pro zdraví

MIRAMARE Luhačovice

Ubytování na 7 nocí, plná penze, kredit 3 360 Kč na lékařské vyšetření a lázeňské procedury, vstup do bazénu a infrasauny.

Pečujte o své zdraví v lázních Luhačovice. Týdenní lázeňský pobyt s léčebným programem stanoveným lázeňským lékařem. Dopřejte si individuální péči v lázeňských hotelech MIRAMARE Luhačovice.

od 14 070 Kč / 7 nocí / os.

Týden pro zdraví

VILA ANTOANETA Luhačovice

Ubytování na 7 nocí, plná penze, kredit 3 360 Kč na vstupní vyšetření a lázeňské procedury, vstup do vodního relax centra.

Dopřejte si lázeňskou týdenní péči o své zdraví pod dohedem lékaře, který stanoví individuální léčebný plán na základě Vašeho zdravotního stavu. Svěřte se do rukou odborníků z lázeňského hotelu VILA ANTOANETA Luhačovice.

od 14 070 Kč / 7 nocí / os.

Týden pro zdraví

VILA VALAŠKA Luhačovice

Ubytování na 7 nocí, plná penze, kredit 3 360 Kč na vstupní vyšetření a lázeňské procedury, volný vstup do vodního relax centra.

Týdenní lázeňský pobyt s individuálním léčebným programem stanoveným lázeňským lékařem na základě Vašeho zdravotního stavu. Pečujte o své zdraví ve VILE VALAŠKA a zažijte uzdravující sílu lázní Luhačovice.

od 18 760 Kč / 7 nocí / os.