Nabídka pobytů - VILA ANTOANETA

Relax v týdnu

VILA ANTOANETA Luhačovice

Ubytování na 2, 3, 4, 5 nocí, polopenze, 2 - 3 lázeňské procedury, volný vstup do vodního relax centra.

Relaxujte v týdnu v lázních Luhačovice a využijte cenově zvýhodněné pobyty od neděle do pátku. V hotelu VILA ANTOANETA si užijete lázeňské procedury od profesionálů a úžasné vodní relax centrum.

-20%
4 110 Kč
od 3 082 Kč / 2 noci / os.

Víkendový pobyt

VILA ANTOANETA Luhačovice

Ubytování na 2 noci, polopenze, 2 lázeňské procedury, volný vstup do vodního relax centra.

Přijeďte na víkend do lázní Luhačovice a užijte si pár dnů relaxace a královské péče v lázeňském hotelu VILA ANTOANETA. Úžasné vodní relaxační centrum a příjemné procházky vám dodají novou energii.

od 4 630 Kč / 2 noci / os.

Prodloužený víkend

VILA ANTOANETA Luhačovice

Ubytování na 3 noci, polopenze, 3 lázeňské procedury, volný vstup do vodního relax centra.

Přijeďte na prodloužený víkend od čtvrtka do neděle do Luhačovic a užijte si relaxaci v Lázeňském hotelu VILA ANTOANETA s úžasným vodním relaxačním centrem.

od 6 945 Kč / 3 noci / os.

Týden pro zdraví

VILA ANTOANETA Luhačovice

Ubytování na 7 nocí, plná penze, kredit 3 360 Kč na vstupní vyšetření a lázeňské procedury, vstup do vodního relax centra.

Dopřejte si lázeňskou týdenní péči o své zdraví pod dohedem lékaře, který stanoví individuální léčebný plán na základě Vašeho zdravotního stavu. Svěřte se do rukou odborníků z lázeňského hotelu VILA ANTOANETA Luhačovice.

-15%
14 840 Kč
od 12 607 Kč / 7 nocí / os.

Diabetický balanc

VILA ANTOANETA Luhačovice

Ubytování na 7 nocí, strava 5x denně, lékařské vyšetření, edukace dietní sestrou, procedury, vstup do bazénu a infrasauny.

Nový edukační pobyt z naší nabídky HEALTH BALANCE. Pobyt pro diabetiky vyvážený po stránce zdravotní, nutriční i pohybové.

od 14 630 Kč / 7 nocí / os.

Wellness pobyt

VILA ANTOANETA Luhačovice

Ubytování na 7 nocí, plná penze, 7 lázeňských procedur, vstup do vodního relax centra.

Týdenní wellness pobyt s výběrem lázeňských procedur zaměřených na relaxaci a báječný odpočinek. Dopřejte si týdenní dovolenou v lázních Luhačovice a nechejte o sebe pečovat v Lázeňském hotelu VILA ANTOANETA.

od 14 980 Kč / 7 nocí / os.

Prevencí ke zdraví

VILA ANTOANETA Luhačovice

Ubytování na 7 nocí, plná penze, kredit 4 620 Kč na lékařské vyšetření a lázeňské procedury, vstup do vodního relax centra.

Tento lázeňský pobyt je určen těm, kteří chtějí předcházet vzniku tzv.civilizačních chorob. Program s lázeňskými procedurami, které pomohou zmírnit zdravotní problémy spojené se současným stylem života.

od 15 330 Kč / 7 nocí / os.

Komplexní kúra

VILA ANTOANETA Luhačovice

Ubytování na 7 nocí, plná penze, kredit 5 880 Kč na vstupní vyšetření a lázeňské procedury, vstup do vodního relax centra.

Léčebný lázeňský pobyt zaměřený na léčbu trávicího traktu, dýchacích cest, metabolických, oběhových a onkologických nemocí v remisi a současně na kompletní regeneraci organismu. Svěřte se do rukou odborníků s mnohaletými zkušenostmi z Lázeňského hotelu...

od 16 590 Kč / 7 nocí / os.

Léčba dýchacích cest po Covid-19

VILA ANTOANETA Luhačovice

Pobyt zaměřený na léčbu postcovidového syndromu - cena odborné poroty na mezinárodním Evropském lázeňském a balneologickém kongresu 2023.

Léčebný pobyt na 7 nocí s plnou penzí, pro všechny, kteří prodělali onemocnění dýchacích cest. Celostní přístup, komplexní spojení lázeňských procedur, přírodních minerálních pramenů a zdravé stravy pod dohledem našich odborníků.

od 16 590 Kč / 7 nocí / os.