Představení společnosti

Naše společnost Léčebné lázně Luhačovice - Sanatorium MIRAMARE, s.r.o. provozuje v lázních Luhačovice hned několik lázeňských hotelů.

Již více jak 25 let od roku 1995 poskytujeme profesionální lázeňské a hotelové služby v hotelech MIRAMARE.

V roce 2006 jsme otevřeli další lázeňský hotel v Luhačovicích VILA ATOANETA.

Slavnostního otevření se dočkal v roce 2009 také hotel VILA VALAŠKA, který je kulturní památkou Luhačovic od významného architekta Dušana Jurkoviče.

V roce 2022 jsme společnost Lázeňských hotelů MIRAMARE rozšířili a otevřeli nový hotel NIVAMARE Luhačovice.

Lázeňské hotely MIRAMARE, VILA ANTOANETA, Luxury Spa & Wellness VILA VALAŠKA a Lázeňský hotel NIVAMARE Luhačovice jsou členem rodinného řetězce lázeňských hotelů a resortů ROYAL SPA. 

Certifikáty a ocenění

EUrOPEAN SPAS ASSOCIATION - DVĚ OCENĚNÍ

Na Evropském lázeňském a balneologickém kongresu 2023 získaly hotely hned dvě ocenění. V kategorii inovativní lázeňský produkt soutěžní komise ocenila spánkový pobyt v lázeňském hotelu NIVAMARE v Luhačovicích.

Certifikát za inovativní lázeňský produktDruhou cenu odborné poroty společnost obdržela za léčebný program postcovidového syndromu v lázeňských hotelech Miramare v Luhačovicích, a to za dosažení velmi významných klinických úspěchů. 

Ocenění stvrzují, že hotely poskytují svým klientům efektivní a inovativní lázeňskou péči v evropském měřítku. 

EUROSPAmed - certifikát kvalityLogo EUROSPAmed

Lázeňské hotely MIRAMARE Luhačovice získaly v roce 2006 jako jeden z prvních certifikát kvality EUROPESPAmed.

Získání tohoto certifikátu garantuje poskytování lázeňské péče na srovnatelné úrovni jako v zahraničí a uznávají ho i německé zdravotní pojišťovny.

ISO 9001-2000Logo ISO 9001

Lázeňské hotely MIRAMARE Luhačovice získaly certifikát jakosti ISO 9001. Zařadily se tak mezi lázeňská zařízení v České republice, která získala tento certifikát kvality služeb. Kontrolní audit dodržování pravidel se opakuje každý rok.

Certifikace Asociace hotelů a restaurací ČRCertifikát Hotelstars

Lázeňský hotel VILA ANTOANETA a Luxury Spa & Wellness VILA VALAŠKA Luhačovice jsou oficiálně certifikovány v kategorii čtyřhvězdičkový hotel ****.

Certifikace Asociace hotelů a restaurací ČR dle hodnotících kritérií Hotelstars Union jsou jednotné i pro hotely a další ubytovací zařízení v Rakousku, Německu, Maďarsku, Nizozemí, Švédsku a Švýcarsku.

Logo Odborná lázeňská péčeGarantováno lázeňským lékařem ROYAL SPA

V našich hotelech v lázních Luhačovice Vám garantujeme odbornou lázeňskou péči pod dohledem lékařů a zdravotnického personálu 24 hodin denně.

Lázeňská léčba je založena na využívání přírodních léčivých zdrojů, profesionální rehabilitaci a dlouhodobé zkušenosti v oboru lázeňství a balneologie.

Lázeňská společnost roku 2007

Lázeňské hotely MIRAMARE získal u příležitosti Lázeňského festivalu v Karlových Varech významné ocenění "Lázeňská společnost roku 2007".

Spolupracujeme:

Svaz léčebných lázní ČRSvaz léčebných lázní České republiky

Naše hotely jsou již několik let členem Svazu léčebných lázní ČR.

Kudy z nudyKudy z nudy

Spolupracujeme s turistickým portálem Kudy z nudy, kde se mimo jiné můžete dozvědět o připravovaných akcích v našich hotelech nebo si naplánovat výlet do Luhačovic na Jižní Moravu.

CzechtourismCzechTourism

Již několik let úzce spolupracujeme s agenturou Czech Tourism, která propaguje Českou republiku doma i ve světe jako atraktivní turistickou destinaci.

Občanské sdružení Korunka LUHAČOVICEKorunka pomáhá

Naše společnost je dlouholetým partnerem občanského sdružení Korunka Luhačovice, které dlouhodobě podporuje handicapované, nemocné a znevýhodněné děti ve Zlínském kraji.