Ubytování v lázních Luhačovice

V lázních Luhačovice nabízíme ubytování ve 4 hotelech s celkovou kapacitou 246 pokojů.

Pokud chcete pečovat o své zdraví nebo jste klient zdravotní pojišťovny doporučujeme Vám ubytování v Lázeňských hotelech MIRAMARE.

Jste milovníky wellness a relaxace? Pro Vás je ideální ubytování v hotelu VILA ANTOANETA, kde se nachází úžasné vodní relax centrum.

Hledáte klidné ubytování a soukromí? Pak se ubytujte v kulturní památce od arch. Dušana Jurkoviče v hotelu VILA VALAŠKA s pouze 9 vkusně vybavenými apartmány.

Milujete klid, přírodu a krásné výhledy? Tím pravým místem pro vás bude Lázeňský hotel NIVAMARE, jehož součástí je dvoupodlažní wellness centrum.

LázeňskÉ hotelY MIRAMARE

Lázeňské hotely Miramare LuhačoviceHotely MIRAMARE se nachází v klidném prostředí v blízkosti centra lázní Luhačovice. Hotely MIRAMARE tvoří 3 vzájemně propojené hotely s komplexními službami pod jednou střechou. 2 vlastní léčebné minerální prameny, zdravotnická služba 24 hod. denně.


Lázeňský hotel VILA ANTOANETA

Lázeňský hotel Vila Antoaneta LuhačoviceHotel VILA ANTOANETA v Luhačovicích najete v Pražské čtvrti, v blízkosti lázeňského parku a kolonády. V hotelu se nachází úžasné vodní relax centrum s širokou nabídkou lázeňských a relaxačních procedur pod jednou střechou. Hotel je vhodný také pro mladší generaci a rodiny s dětmi.


Luxury Spa & Wellness VILA VALAŠKA

Luxury Spa & Wellness Vila Valaška LuhačoviceHotel VILA VALAŠKA je kulturní památka od významného architekta Dušana Jurkoviče. VILA VALAŠKA  je propojená s hotelem VILA ANTOANETA a nabízí ubytování pouze v 9 stylových apartmánech. Disponuje salónkem pro 20 osob vhodným pro menší rodinné oslavy a firemní akce.



Lázeňský hotel NIVAMARE

Lázeňský hotel NIVAMARE LuhačoviceHotel NIVAMARE Luhačovice se nachází cca 1,5 km od centra Luhačovic, na nerušeném klidném místě, obklopeném přírodou s krásnými výhledy na okolní louky a lesy. Lázeňský hotel NIVAMARE Vás okouzlí nádhernými výhledy na Luhačovickou přehradu. Dvoupodlažní wellness zajistí dokonalou relaxaci a pohodu těla i mysli. Hotel je vhodný také pro mladší generaci a rodiny s dětmi.