Lázeňský hotel NIVAMARE Luhačovice

NECHTE SE OKOUZLIT KRÁSNOU PŘÍRODOU okolí hotelu NIVAmARE

 

Hotel NIVAMARE Luhačovice se nachází cca 1,5 km od centra Luhačovic, na nerušeném klidném místě, obklopeném přírodou s krásnými výhledy na okolní louky a lesy. Ubytování v hotelu NIVAMARE Vás okouzlí nádhernými výhledy na Luhačovickou přehradu.

Ubytování v hotelu NIVAMARE je určeno pro hosty, kteří hledají odpočinek a relaxaci v naprosto nerušeném klidu a přírodě - páry, seniory, mladší generaci i rodiny s dětmi.

 

 

dopřejte si komfortní ubytování s wellnessNabídka služeb v hotelu NIVAMARE Luhačovice

Hotel nabízí komplexní služby pod jednou střechou a komfortní ubytování kategorie standard, superior, exclusive, exclusive +. Dvoupodlažní wellness zajistí dokonalou relaxaci a pohodu, kterou je možné zažít v rozsáhlém komplexu saun, vířivek, teras s nádherným výhledem do okolní krajiny a dalšími doplňkovými službami. V Lázeňském hotelu NIVAMARE je k dispozici vnitřní bazén a venkovní vyhřívaný bazén s letním provozem. 

V hotelu NIVAMARE pořádáme různé společenské akce a večírky pro firmy, spolky a zájmové skupiny. V hotelu je k dispozici konferenční sál až pro 60 osob včetně příslušného technického vybavení.

VYZKOUŠEJTE OBLÍBENÉ POBYTY NA NIVAMARE

Hormonální balanc pro ženy

NIVAMARE Luhačovice

Pečující pobyt na 5 a více nocí s polopenzí a procedurami určený především ženám 40+. Dopřejte si čas samy pro sebe!

Pobyt z naší nabídky HEALTH BALANCE zaměřený na ženy 40+, které chtějí specifické období menopauzy nejen přežít, ale také si jej užít, zvládnout jej s elegancí a najít v něm svůj každodenní balanc.

od 9 850 Kč / 5 nocí / os.

Spánkový balanc

NIVAMARE Luhačovice

Inovativní pobyt z naší nabídky HEALTH BALANCE, který Vám ukáže cestu ke zdravému a kvalitnímu spánku. POBYT ZÍSKAL PRESTIŽNÍ OCENĚNÍ ESPA 2023.

Pobyt na 5 a více nocí s polopenzí, propojující monitoring spánku, světelnou terapii a regenerační procedury tak, abychom optimalizovali Vaši spánkovou hygienu. Pobyt probíhá v pokojích vybavených speciálním biodynamickým osvětlením a senzorickými podložkami pro...

od 11 200 Kč / 5 nocí / os.

Duševní balanc

NIVAMARE Luhačovice

Dovolte si na chvíli zpomalit, dopřejte si pauzu od každodenního shonu a načerpejte u nás novou energii.

Pobyt na 5 a více nocí s polopenzí určený všem, kteří si potřebují oddechnout a ponořit se více do sebe sama. Zkušený psychoterapeut Vám poradí jak na to! Na procedurách a ve wellness zrelaxuje také Vaše tělo.

od 11 450 Kč / 5 nocí / os.

Doplňující informace:

Poplatek z pobytu 40 Kč / os. / den není zahrnut v ceně pobytů.

Parkování: před hotelem NIVAMARE za poplatek (uzavřené parkoviště) 60 Kč / den
. Venkovní parkoviště u hotelu 30 Kč / den. Z parkovného jsou osvobozeni držitelé průkazu ZTP/P (osoby s těžkým zdravotním postižením) a jejich průvodci. Parkování je nutno rezervovat předem.

Check-in: od 14:00 hod. / Check out: do 10:00 hod.

Stravování: snídaně formou rautu.

Ubytování psa (pouze ve vyhrazených pokojích Standard): malá plemena do 25 cm 200 Kč / den, střední plemena do 40 cm 350 Kč / noc, větší plemena není možné ubytovat!

Internet: WiFi. 

Kontakty

Adresa Úsek Telefon E-mail
Antonína Václavíka 336, 763 26 Pozlovice Recepce +420 577 131 326 info@nivamare.cz
  Rezervace +420 720 961 664 sales@nivamare.cz

WEB

www.nivamare.cz

NABÍDKA POBYTŮ