Lázeňský hotel NIVAMARE Luhačovice

NECHTE SE OKOUZLIT KRÁSNOU PŘÍRODOU okolí hotelu NIVAmARE

 

Hotel NIVAMARE Luhačovice se nachází cca 1,5 km od centra Luhačovic, na nerušeném klidném místě, obklopeném přírodou s krásnými výhledy na okolní louky a lesy. Ubytování v hotelu NIVAMARE Vás okouzlí nádhernými výhledy na Luhačovickou přehradu.

Ubytování v hotelu NIVAMARE je určeno pro hosty, kteří hledají odpočinek a relaxaci v naprosto nerušeném klidu a přírodě - páry, seniory, mladší generaci i rodiny s dětmi.

 

dopřejte si komfortní ubytování s wellnessNabídka služeb v hotelu NIVAMARE Luhačovice

Hotel nabízí komplexní služby pod jednou střechou a komfortní ubytování kategorie standard, superior, exclusive, exclusive +. Dvoupodlažní wellness zajistí dokonalou relaxaci a pohodu, kterou je možné zažít v rozsáhlém komplexu saun, vířivek, teras s nádherným výhledem do okolní krajiny a dalšími doplňkovými službami. V Lázeňském hotelu NIVAMARE je k dispozici vnitřní bazén a venkovní vyhřívaný bazén s letním provozem. 

V hotelu NIVAMARE pořádáme různé společenské akce a večírky pro firmy, spolky a zájmové skupiny. V hotelu je k dispozici konferenční sál až pro 60 osob včetně příslušného technického vybavení.

VYZKOUŠEJTE HEALTH BALANCE pobyty NA VLASTNÍ KŮŽI

Pro dosažení nejlepšího efektu nabízených pobytových balíčků jsme vytvořili dle potřeb našich klientů speciální pobytové programy zaměřené na HEALTH BALANCE

Programy speciálních HEALTH BALANCE pobytů v hotelu NIVAMARE byly vytvořeny ve spolupráci s profesionály v oboru. 

Hormonální balanc pro ženy

NIVAMARE Luhačovice

Pečující pobyt na 5 a více nocí s polopenzí a procedurami určený především ženám 40+. Dopřejte si čas samy pro sebe!

Pobyt z naší nabídky HEALTH BALANCE zaměřený na ženy 40+, které chtějí specifické období menopauzy nejen přežít, ale také si jej užít, zvládnout jej s elegancí a najít v něm svůj každodenní balanc.

od 9 850 Kč / 5 nocí / os.

Spánkový balanc

NIVAMARE Luhačovice

Inovativní pobyt z naší nabídky HEALTH BALANCE, který Vám ukáže cestu ke zdravému a kvalitnímu spánku. POBYT ZÍSKAL PRESTIŽNÍ OCENĚNÍ ESPA 2023.

Pobyt na 5 a více nocí s polopenzí, propojující monitoring spánku, světelnou terapii a regenerační procedury tak, abychom optimalizovali Vaši spánkovou hygienu. Pobyt probíhá v pokojích vybavených speciálním biodynamickým osvětlením a senzorickými podložkami pro...

od 11 200 Kč / 5 nocí / os.

Duševní balanc

NIVAMARE Luhačovice

Dovolte si na chvíli zpomalit, dopřejte si pauzu od každodenního shonu a načerpejte u nás novou energii.

Pobyt na 5 a více nocí s polopenzí určený všem, kteří si potřebují oddechnout a ponořit se více do sebe sama. Zkušený psychoterapeut Vám poradí jak na to! Na procedurách a ve wellness zrelaxuje také Vaše tělo.

od 11 450 Kč / 5 nocí / os.

Doplňující informace:

Poplatek z pobytu 40 Kč / os. / den není zahrnut v ceně pobytů.

Parkování: před hotelem NIVAMARE za poplatek (uzavřené parkoviště) 60 Kč / den
. Venkovní parkoviště u hotelu 30 Kč / den. Z parkovného jsou osvobozeni držitelé průkazu ZTP/P (osoby s těžkým zdravotním postižením) a jejich průvodci. Parkování je nutno rezervovat předem.

Check-in: od 14:00 hod. / Check out: do 10:00 hod.

Stravování: snídaně formou rautu.

Ubytování psa (pouze ve vyhrazených pokojích Standard): malá plemena do 25 cm 200 Kč / den, střední plemena do 40 cm 350 Kč / noc, větší plemena není možné ubytovat!

Internet: WiFi. 

Kontakty

Adresa Úsek Telefon E-mail
Antonína Václavíka 336, 763 26 Pozlovice Recepce +420 577 131 326 info@nivamare.cz
  Rezervace +420 720 961 664 sales@nivamare.cz

WEB

www.nivamare.cz

NABÍDKA POBYTŮ