Představení společnosti

Naše společnost Léčebné lázně Luhačovice - Sanatorium MIRAMARE, s.r.o. provozuje v lázních Luhačovice hned několik lázeňských hotelů.

Již více jak 25 let od roku 1995 poskytujeme profesionální lázeňské a hotelové služby v hotelech MIRAMARE.

V roce 2006 jsme otevřeli další lázeňský hotel v Luhačovicích VILA ATOANETA.

Slavnostního otevření se dočkal v roce 2009 také hotel VILA VALAŠKA, který je kulturní památkou Luhačovic od významného architekta Dušana Jurkoviče.

V roce 2022 jsme společnost Lázeňských hotelů MIRAMARE rozšířili a otevřeli nový hotel NIVAMARE Luhačovice.

Lázeňské hotely MIRAMARE, VILA ANTOANETA, Luxury Spa & Wellness VILA VALAŠKA a Lázeňský hotel NIVAMARE Luhačovice jsou členem rodinného řetězce lázeňských hotelů a resortů ROYAL SPA. 

Certifikáty a ocenění

EUrOPEAN SPAS ASSOCIATION - DVĚ OCENĚNÍ

Na Evropském lázeňském a balneologickém kongresu 2023 získaly hotely hned dvě ocenění. V kategorii inovativní lázeňský produkt soutěžní komise ocenila spánkový pobyt v lázeňském hotelu NIVAMARE v Luhačovicích.

Certifikát za inovativní lázeňský produktDruhou cenu odborné poroty společnost obdržela za léčebný program postcovidového syndromu v lázeňských hotelech Miramare v Luhačovicích, a to za dosažení velmi významných klinických úspěchů. 

Ocenění stvrzují, že hotely poskytují svým klientům efektivní a inovativní lázeňskou péči v evropském měřítku. 

EUROSPAmed - certifikát kvalityLogo EUROSPAmed

Lázeňské hotely MIRAMARE Luhačovice získaly v roce 2006 jako jeden z prvních certifikát kvality EUROPESPAmed.

Získání tohoto certifikátu garantuje poskytování lázeňské péče na srovnatelné úrovni jako v zahraničí a uznávají ho i německé zdravotní pojišťovny.

ISO 9001-2000Logo ISO 9001

Lázeňské hotely MIRAMARE Luhačovice získaly certifikát jakosti ISO 9001. Zařadily se tak mezi lázeňská zařízení v České republice, která získala tento certifikát kvality služeb. Kontrolní audit dodržování pravidel se opakuje každý rok.

Certifikace Asociace hotelů a restaurací ČRCertifikát Hotelstars

Lázeňský hotel VILA ANTOANETA a Luxury Spa & Wellness VILA VALAŠKA Luhačovice jsou oficiálně certifikovány v kategorii čtyřhvězdičkový hotel ****.

Certifikace Asociace hotelů a restaurací ČR dle hodnotících kritérií Hotelstars Union jsou jednotné i pro hotely a další ubytovací zařízení v Rakousku, Německu, Maďarsku, Nizozemí, Švédsku a Švýcarsku.

Logo Odborná lázeňská péčeGarantováno lázeňským lékařem ROYAL SPA

V našich hotelech v lázních Luhačovice Vám garantujeme odbornou lázeňskou péči pod dohledem lékařů a zdravotnického personálu 24 hodin denně.

Lázeňská léčba je založena na využívání přírodních léčivých zdrojů, profesionální rehabilitaci a dlouhodobé zkušenosti v oboru lázeňství a balneologie.

Lázeňská společnost roku 2007

Lázeňské hotely MIRAMARE získal u příležitosti Lázeňského festivalu v Karlových Varech významné ocenění "Lázeňská společnost roku 2007".

Spolupracujeme:

ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNA MINISTERSTVA VNITRA ČR - 211  ZP MV ČR 211

Spolupracujeme se zdravotní pojišťovnou ZP MV ČR 211

Svaz léčebných lázní ČRSvaz léčebných lázní České republiky

Naše hotely jsou již několik let členem Svazu léčebných lázní ČR.

Kudy z nudyKudy z nudy

Spolupracujeme s turistickým portálem Kudy z nudy, kde se mimo jiné můžete dozvědět o připravovaných akcích v našich hotelech nebo si naplánovat výlet do Luhačovic na Jižní Moravu.

CzechtourismCzechTourism

Již několik let úzce spolupracujeme s agenturou Czech Tourism, která propaguje Českou republiku doma i ve světe jako atraktivní turistickou destinaci.

Občanské sdružení Korunka LUHAČOVICE    Korunka pomáhá

Naše společnost je dlouholetým partnerem občanského sdružení Korunka Luhačovice, které dlouhodobě podporuje handicapované, nemocné a znevýhodněné děti ve Zlínském kraji.