Nabídka pobytů - hotely MIRAMARE

Pobyt pro seniory

MIRAMARE Luhačovice

Ubytování na 7 nocí, plná penze, lékařské vyšetření, až 10 procedur stanovených lékařem, volný vstup do bazénu a infrasauny.

Lázeňský pobyt pro seniory je zaměřený na regeneraci organismu, skladbu procedur stanovuje lékař na základě zdravotního stavu klienta. Pečujte o své zdraví v Lázeňských hotelech MIRAMARE Luhačovice.

od 14 070 Kč / 7 nocí / os.

Týden pro zdraví

MIRAMARE Luhačovice

Ubytování na 7 nocí, plná penze, kredit 3 360 Kč na lékařské vyšetření a lázeňské procedury, vstup do bazénu a infrasauny.

Pečujte o své zdraví v lázních Luhačovice. Týdenní lázeňský pobyt s léčebným programem stanoveným lázeňským lékařem. Dopřejte si individuální péči v lázeňských hotelech MIRAMARE Luhačovice.

od 14 070 Kč / 7 nocí / os.

Diabetický balanc

MIRAMARE Luhačovice

Ubytování na 7 nocí, strava 5x denně, lékařské vyšetření, edukace dietní sestrou, procedury, vstup do bazénu a infrasauny.

Nový edukační pobyt z naší nabídky HEALTH BALANCE. Pobyt pro diabetiky vyvážený po stránce zdravotní, nutriční i pohybové.

od 14 630 Kč / 7 nocí / os.

Prevencí ke zdraví

MIRAMARE Luhačovice

Ubytování na 7 nocí, plná penze, kredit 4 620 Kč na lékařské vyšetření a lázeňské procedury, vstup do bazénu a infrasauny.

Tento lázeňský pobyt je určen těm, kteří chtějí předcházet vzniku tzv.civilizačních chorob. Program s lázeňskými procedurami, které pomohou zmírnit zdravotní problémy spojené se současným stylem života.

od 15 330 Kč / 7 nocí / os.

Komplexní kúra

MIRAMARE Luhačovice

Ubytování na 7 nocí, plná penze, kredit 5 880 Kč na lékařské vyšetření a lázeňské procedury, vstup do bazénu a infrasauny.

Léčebný lázeňský pobyt pod dohledem lékaře. Léčebný plán je stanoven na základě zdravotního stavu klienta a je určený ke kompletní regeneraci organismu. Pečujte o své zdraví v Lázeňských hotelech MIRAMARE Luhačovice.

od 16 590 Kč / 7 nocí / os.

Léčba dýchacích cest po Covid-19

MIRAMARE Luhačovice

Pobyt, který získal cenu odborné poroty na mezinárodním Evropském lázeňském a balneologickém kongresu 2023 v Karlových Varech.

Léčebný pobyt na 7 nocí s plnou penzí, zaměřený na léčbu postcovidového syndromu. Celostní přístup, komplexní spojení lázeňských procedur, přírodních minerálních pramenů a zdravé stravy pod dohledem našich odborníků.

od 16 590 Kč / 7 nocí / os.

Beauty program

MIRAMARE Luhačovice

Ubytování na 7 nocí, plná penze, 13 lázeňských procedur, vstup do bazénu a infrasauny.

Tento program využijí ženy všech věkových kategorií, které chtějí nejen zregenerovat své tělo a mysl, ale také současně zkrášlit a omladit svůj vzhled.

od 17 430 Kč / 7 nocí / os.